Allt bröd ni ser på våra hyllor har vi självklart bakat själva, hos oss hittar ni inget halvfabrikat. Bröd bakat på vete, dinkel, råg och graham gör att vi har en bra variation och det blir då lättare att hitta något som passar just dig. Vi bakar även bröd på surdeg, vilket är något som ökat i populäritet med åren. Vi satte vår surdeg 2012 och har sedan dess använt samma grund som vi matat och tagit hand om.
Att värna om hantverk, traditioner och rena råvaror står oss vamt om hjärtat och därför kan ni fortfarande hitta limpor som funnits hos oss i decennier. Några gamla favoriter är prästgårdslimpan och frölimpan som många kunder har haft på sina frukostbord och vid högtider i många år. Vi tycker det är roligt att höra historier från våra kunder om favoriter de haft sedan barnsben. Den limpa vi säljer allra mest av är nötlimpan och den är vi väldigt stolta över. Nykomlingar är rådmanslimpan och vår limpa utan tillsatt gluten som snabbt växt i populäritet.
Om man är fikasugen har vi olika längder, kransar och styckesbröd att mumsa på. I vårat stående sortiment hittar ni en hel del klassiska bakverk, men omväxling förnöjer och därför har vi infört konceptet ”På besök”, som innebär att vi har en gästande bulle och en längd eller en krans med smaker som varierar.
Vid beställning av bröd kontakta butiken. Vi tar inte emot beställningar via sociala medier eller mail.