Vill du fika på konditori Gävle? Kom in på Södra Kungsgatan 13 och njut av våra goda tårtor, fikabröd och bakelser. Ibland behövs det något sött och gott, och då finns vi här och är redo. Varför inte beställa något smaskigt till födelsedagskalaset eller släktbjudningen? Läs mer här.

Vad finns det för utbud på ert konditori Gävle?

Goda tårtor finns det gott om! Vad sägs om en klassisk princess, en riktigt fluffig och härlig gräddtårta eller någon av våra spännande moussetårtor? Vi har även läckerheter som morotskaka. För dig som vill ha något som inte känns lika rejält finns här kakor, pajer och andra godsaker. Kom in till oss och titta så får du se. Se goda tårtor som Schwartzwald, Budapest, Blåbärstårta och annat här.

Jag söker bröllopstårta Gävle – har ni det?

Vi kan erbjuda riktigt fina bröllopstårtor och specialtårtor som förgyller ditt speciella tillfälle. För detta behöver träff bokas med konditorn, där ni sitter ner tillsammans och diskuterar. Vi tar detta med tårta för bröllop seriöst, och vill höra era tankar och idéer kring hur ni vill ha det. Observera att du behöver vara ute minst två veckor i förväg för att detta ska kunna bli möjligt.

Vad finns mer i ert sortiment?

Vi bakar vårt eget bröd här på Bodins. Detta kommer i flera olika varianter med mjölsorter. Vi har även stans läckraste smörgåstårtor, som passar till både vardag och fest. Öppettiderna är från tidig morgon till tidig kväll, så det finns goda möjligheter för dig att kika förbi. Välkommen in!

Konditori Gävle - köp fika och läckra bakverk